januari 19, 2019

Eersteklas Sunrider®-producten in tijdschrift luchtvaartmaatschappij

De speciale Sunrider® producten VitaTaste® en SunSport® Vanilla Protein Plus (in sommige landen verkocht als SunFit® Protein Plus) werden ® and SunSport® Vanilla Protein Plus (sold in some countries as SunFit® Protein Plus) were featured in the “Favourite Finds” section of Malindomag (January 2019 issue), the inflight magazine of Malindo Air, a full-service Malaysian airline with headquarters in opgenomen in de “Favourite Finds” sectie van Malindomag (uitgave januari 2019), het inflight magazine van Malindo Air, een full-service Maleisische luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Petaling Jaya, Maleisië.

De Favoriete Vondsten sectie profielen selecteren consumentenartikelen waarvan de luchtvaartmaatschappijen denken dat haar passagiers en lezers geïnteresseerd zouden zijn. De VitaTaste® -beschrijving belicht de uitzonderlijke voordelen van het product en beschrijft hoe “het u laat genieten van een zoete balans van suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken zonder dat al die koolhydraten aan uw taille worden toegevoegd “*.

De publireportage laat lezers ook ontdekken hoe SunSport® Vanilla Protein Plus een unieke combinatie van plantaardige ingrediënten heeft die krachtige, evenwichtige voeding leveren, inclusief 20 gram compleet eiwit per portie. Deze veganistische formule kan worden gemengd in dranken en worden toegevoegd aan voedingsmiddelen om de inname van eiwitten en essentiële voedingsstoffen te stimuleren.

Voor meer informatie over Sunrider® producten, bezoek www.sunrider.com.

*Deze verklaring is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.