maart 14, 2019

Sunrider Manufacturing ontvangt de NSF-certificering voor voedselveiligheid

In overeenstemming met haar voortdurende missie om mensen te voorzien van de hoogste normen voor productveiligheid en kwaliteit, heeft Sunrider in 2018 de certificering van NSF International aangevraagd en ontvangen. NSF International is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk, gevestigd in de Verenigde Staten. Producten die NFS gecertificeerd zijn, laten de consument weten dat de producten voldoen aan strenge criteria voor de bescherming van de volksgezondheid.

De NSF-certificering bevestigt ook dat de producten in overeenstemming zijn met de Good Manufacturing Practice (GMP), een systeem om ervoor te zorgen dat de producten consequent volgens kwaliteitsnormen worden geproduceerd en gecontroleerd.

Door een door NSF gecertificeerd product te kiezen, wordt gegarandeerd dat het bedrijf voldoet aan de strenge normen en procedures die door NSF worden opgelegd. Van uitgebreide producttests en materiaalanalyses tot onaangekondigde fabrieksinspecties, elk aspect van de ontwikkeling van een product wordt grondig geëvalueerd voordat het NSF-certificaat kan worden verkregen.

Belangrijk is dat de NSF-certificering geen eenmalige gebeurtenis is, maar dat er regelmatig inspecties ter plaatse van de productiefaciliteiten worden uitgevoerd en dat de producten regelmatig opnieuw worden getest om er zeker van te zijn dat ze aan dezelfde hoge normen blijven voldoen die nodig zijn om de certificering in de loop van de tijd te behouden.