april 01, 2019

Regionale lenteconferentie 2019, Azië

De Sunrider Asia Regional 2019 conferentie werd gehouden op 15-18 maart in de magische hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur. De conferentie zag ongeveer 200 zakelijke leiders uit tien Aziatische landen zich aansluiten bij de oprichters van Sunrider, Dr. Tei-Fu Chen en Dr. Oi-Lin Chen, en Eric Chen, vice-president van de wereldwijde productie, in een onvergetelijke vergadering cum awards banket diner en tour. De deelnemende landen waren Singapore, Korea, Taiwan, Thailand, Indonesië, India, Vietnam, de Filippijnen, Hong Kong en het gastland Maleisië.

De conferentie begon op 16 maart in het Renaissance Hotel Kuala Lumpur. Eric Chen zette de toon voor een levendig evenement en voerde het nummer “Sunburst song and dance” uit op het podium. Hij verwelkomde vervolgens iedereen en feliciteerde hen met het verdienen van de beloning voor het bijwonen van de conferentie. Het evenement van dit jaar trok meer dan het dubbele van vorig jaar en Eric kondigde aan dat er nog grotere dingen moeten gebeuren voor Sunriders in Azië.

Sprekers gingen het podium op en behandelden onderwerpen die het belang van het “Waarom” omvatten, hoe men zijn Sunrider-verhaal kan delen en hoe men de redenen om zich bij Sunrider aan te sluiten kan communiceren. IBO’s uit Korea, Maleisië, Singapore en de Filippijnen deelden ook hun succesverhalen, wat de luisteraars motiveerde en inspireerde.

Na de lunch gaf Dr. Tei-Fu Chen zijn lezing over “Wat Sunrider Anders Maakt”, waarbij hij benadrukte dat Sunrider® producten zijn ontworpen om de algemene gezondheid te ondersteunen, niet als een remedie tegen ziekten. Hij benadrukte dat zodra de vijf systemen van ons lichaam in balans zijn, het lichaam beter in staat is om zichzelf te genezen.

“Jonge mensen houden tegenwoordig veel van huidverzorging, cosmetica en gewichtsverlies omdat ze er mooi uit willen zien.” Dr. Chen vervolgde: “Sunrider heeft de antwoorden voor hen!” Hij legde uit hoe andere merken op de markt gebruik maken van petroleum en dierlijke bijproducten, die goedkoop zijn maar de poriën verstoppen en de veroudering versnellen. Sunrider® producten daarentegen gebruiken dure plantaardige ingrediënten die de huid op natuurlijke wijze hydrateren en voeden.

De dagbijeenkomst eindigde met Dr. Chen’s herinnering dat de sleutel tot succes in MLM zaken is om “te sponsoren en te blijven sponsoren”. De aanwezigen hebben foto’s laten maken met Drs. Chen voordat ze zich klaarmaken voor het banket en de awards.

s Avonds sprak Drs. Chen zijn oprechte waardering uit voor de IBO’s en hun vooruitzichten die de conferentie zo’n groot succes maakten. Getalenteerde IBO’s uit de Aziatische regio vermaakten het publiek vervolgens met liedjes uit hun land voordat het diner werd geserveerd. De afgevaardigden van Hongkong waren ook in elegante kledij gehuld voor hun “Beauty of Kandesn Fashion Show”.

Het hoogtepunt van de avond was de erkenning van alle presteerders, van Star Elite tot Icon, gevolgd door de winnaars van de Hero en Icon Packages. Hun prestaties zorgden voor opwinding onder de deelnemers, die hun succes inspirerend vonden. De Lucky Draw was een grote hit, met veel winnaars die Sunrider’s prachtige producten als prijs in ontvangst namen.

De stadsrondleiding vond de volgende dag plaats, waarbij Drs. Chen, Eric en de afgevaardigden een bezoek brachten aan Putrajaya, waar het kantorencomplex van de premier en alle ministeries van de regering zijn ondergebracht. Na een zeevruchtenlunch aan het meer ging de tour verder naar Kuala Lumpur en Batu Caves, een iconisch Hindoeïstisch heiligdom, dat de bezoekers in vervoering bracht met zijn spectaculaire beelden en tempels.

Afgevaardigden bezochten ook de hoogste tweelingtorens ter wereld, Petronas Twin Towers, het Nationaal Paleis, Belice Chocolate Kingdom en Sultan Abdul Samad Building. De Koreaanse delegatie maakte een tussenstop voor een rondleiding door het gloednieuwe kantoor van Maleisië op Jalan Ampang, dat officieel werd geopend in december 2018. De tournee werd afgesloten met een diner in The Love@Matic, waar culturele optredens uit heel Maleisië werden getoond.

Het evenement werd afgesloten met de belofte van de deelnemers om hard te werken en beloond te worden met een reis die zo mooi, inspirerend en verrijkend is als deze!