mei 29, 2019

Dr. Tei-Fu Chen geïnterviewd door het Maleisisch Retailer Magazine

“Mijn droom is om iedereen voor zichzelf te laten werken,” zei Dr. Tei-Fu Chen in een interview met de Maleisische detailhandelaar, een toonaangevend tijdschrift over topwinkels in het land. De oprichter en voorzitter van Sunrider International was onlangs in Kuala Lumpur om de grote opening van Sunrider Malaysia’s fonkelende nieuwe kantoor te vieren toen hij wat tijd vrij nam voor het interview.

“Met dit nieuwe kantoor willen we een ruimte creëren waar iedereen kennis kan maken met Sunrider, onze producten en onze zakelijke mogelijkheden. We zullen trainingssessies, productbeurzen en andere leuke evenementen kunnen houden om een gemeenschap van gezondheid en wellness te creëren,” zei Dr. Chen van het kantoor in Kuala Lumpur.

Malaysia Retailer is het officiële tijdschrift van de Malaysia Retail Chain Association (MRCA). Het tijdschrift informeert zijn lezers en laat hen kennismaken met actuele thema’s, trends en strategieën binnen de retail-, franchise- en branding-disciplines. In het verleden zijn succesvolle zakenmagazijnen zoals Tan Sri Ter Leong Yap, Tan Sri Leong Hoy Kum en Tan Sri Dr. Lim Wee Chai in het nieuws gekomen.

Het interview met Dr. Chen is een diepgaand en inzichtelijk artikel over zijn aspiraties voor de Maleisische Sunrider business, de opening van het indrukwekkende nieuwe Kuala Lumpur kantoor, zijn kijk op het retail landschap hier en in Azië, en over Sunrider International in het algemeen.

Dit tijdschrift is te koop in grote boekhandels zoals Popular en MPH in het hele land.