juni 19, 2019

Sunrider wint prijs voor grote onderneming van het jaar

De Kamer van Koophandel van Torrance Area presenteerde Sunrider de Large Business of the Year Award, tijdens de viering van de Chamber’s Impact Awards, gehouden in de DoubleTree door Hilton Torrance-South Bay, 6 juni 2019.

Sunny Beutler, vice-president van internationale operaties, was aanwezig om Sunrider te vertegenwoordigen en de prijs in ontvangst te nemen. Ze gaf ook een informatief gesprek over het begin en de voortdurende evolutie van het bedrijf als een wereldwijde leider in de gezondheids- en wellness-industrie.

De Large Business of the Year Award is een erkenning voor een bedrijf in South Bay dat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Torrance-gemeenschap, waaronder dienstverlening aan de gemeenschap, bedrijfsontwikkeling en innovatieve producten en bedrijfspraktijken.

Samen met de ontvangst van de prijs ontving Sunrider een aantal felicitatiebewijzen van erkenning en lof van overheidsfunctionarissen, waaronder leden van het Congres, de burgemeester van Torrance en vertegenwoordigers van de Senaat van Californië en de County of Los Angeles.

Voor meer details over de prijs en de certificateen die Sunrider heeft ontvangen, klik hier.