februari 23, 2021

Sunny Beutler is benoemd tot Algemene Directeur (CEO) van Sunrider International

 

Torrance, CA, 16 februari 2021.
Sunrider International, met een hoofdkantoor in Torrance, Californië, heeft onlangs Sunny Beutler benoemd tot de nieuwe Algemene Directeur (CEO). Beutler, de dochter van Drs. Tei-Fu en Oi-Lin Chen, heeft al meer dan vijftien jaar ervaring als één van de leiders van Sunrider. Ze heeft toezicht gehouden op de activiteiten van Sunrider-kantoren in Azië en Europa en heeft vele leidinggevende functies bekleed voor onder andere de Sunworld Dynasty™ Hotelgroep van het bedrijf. Alle vijf volwassen kinderen van Drs. Chen zijn leiders binnen het familiebedrijf, oftewel direct op het hoofdkantoor of in de Raad van Bestuur.

       

“Ik voel me nederig en vereerd dat ik de functie van Algemene Directeur (CEO) mag aanvaarden bij het bedrijf dat mijn ouders hebben opgebouwd. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en is vol mogelijkheden! We kijken ernaar uit om onze producten en zakelijke mogelijkheden met de wereld te blijven delen,” zei Beutler.

 

In haar nieuwe functie zal Beutler verantwoordelijk zijn voor het aanvoeren van de zakelijke ontwikkelijksstrategie van het bedrijf en het overzien van de wereldwijde activiteiten. Één van haar hoofddoelen is om zich te richten op de behoeften van Sunriders wereldwijde netwerk van Independent Business Owners (IBO’s) en Voorkeursklanten (PC’s), door hen uit te rusten met verbeterde hulpmiddelen, technologie en training om hun bedrijf beter op te bouwen en te onderhouden. Haar overkoepelende missie is het versterken van Sunrider’s positie als wereldleider in gezondheid, welzijn en kansen.

 

“Ik ben zo trots op hoe ver we zijn gekomen nadat we meer dan 38 jaar geleden met Sunrider zijn begonnen. Nu dat Sunrider al bijna 40 jaar bestaat, ben ik zo gezegend en blij om te zien hoe de tweede generatie de leiding van dit bedrijf op zich neemt. Vroeger was het een droom, en nu is het werkelijkheid. Alle vijf kinderen hebben een belangrijke rol, Sunny is CEO, Wendy Teng, Reuben Chen en Jonathan Chen bekleden functies in de Raad van Bestuur, en Eric Chen is Chief of Global Manufacturing. We weten dat onze familie zal helpen Sunrider te moderniseren zodat het nog vele jaren succesvol zal zijn,” zei Dr. Oi-Lin Chen.

 

Over Sunrider International

Sunrider International werd in 1982 opgericht door Drs. Tei-Fu en Oi-Lin Chen. Hun passie voor mensen zorgde ervoor dat ze bewezen kruidenproducten begonnen te creëren voor anderen. Zij helpen hun klanten een optimale gezondheid en welzijn te bereiken. Sunrider is ook een zakelijke mogelijkheid voor de klanten die hen de vrijheid biedt om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Geleid door de expertise van de eigenaar, is Sunrider een groeiende wereldwijde onderneming die momenteel actief is in bijna 50 landen en gebieden.