februari 07, 2020

Vi ger tillbaka till våra samhällen

Att tjäna de samhällen där vi arbetar och har fri tid är en stolt tradition för hela Sunrider-familjen. Våra företagsägare och personal delar en passion om att stödja välgörande ändamål runt om i världen.

2017 ledde Sunrider globala insamlingsevent för att erbjuda humanitär hjälp till familjen som drabbats av orkanerna Harvey, Irma och Maria i Florida, Texas och Puerto Rico. Vårt stöd nådde även ut till de drabbade efter jordbävningen i Nepal, tyfonen Haiyan, orkanen Sandy, jordbävningen i Haiti och trippelkatastroferna i Japan.

Vi har också tillhandahållit resurser till globala och lokala organisationer såsom UNICEF, Gang Alternatives Program, AIDS Walk LA, American Cancer Society, Pediatric Therapy Network, Mentors International och Make-A-Wish Foundation. Tillsammans gör vi våra samhällen renare, mer hälsosamma och lyckligare platser att leva på nu och för framtida generationer.


Chen-familjen donerade 2,5 miljoner dollar till byggandet av Torrance Memorial Medical Center, Lundquist Tower, som är hem för det kirurgiska centret Chen Family Surgical Center, en av regionens mest avancerade medicinska anläggningar.


Sunrider donerade 1,75 miljoner dollar till Pediatric Exercise and Genomics Research Center (PERC) vid UC Irvine School of Medicine för att ge läkare och lärare stöd för motionsträning för barn.


Amerikanska Röda korset erkände vår insamlingskampanj, vilken tog in 100 000 dollar för Nepals jordbävningskatastrofhjälp.